Amennyiben szeretné eladni régiségét, hagyatékát, keressen meg minket a +36 30 940 1886-os telefonszámon!

Rólunk

A régiségek világával 1991-ben ismerkedtem meg közelebbről. Két évre rá már létrehoztam egy román-magyar vállalatot és Erdélyt bejárva gyűjtöttem össze partneremmel a műtárgyakat és festményeket meg a régiségeket. Ezután másodmagammal nyitottunk egy régiség üzletet Budapesten. Ezt követte az első önálló üzlet megnyitása is. Ettől az időponttól felgyorsultak az események, mert felkérést kaptam a felvidéken a László Tanyának egy Károlyiék által épített vadászkastély berendezésére.

Igazán nagy kihívást harmadik kerületben 300m2 alapterületű üzlet vezetése jelentette. Mindeközben a feleségemmel elvégeztük a festménybecsüsi tanfolyamot és az óra -ékszerész tanfolyamot kiváló minősítéssel. Ezt követe egy barokk stílusú Bene-Tichmann berceli kastély berendezése, de nyitottunk üzletet a Római Fürdőn és ezzel egy időben a Podmaniczky utcában is. Így még több tapasztalattal felvértezve segédkeztünk vas-megyében Sorokpolányban egy Szapáry kastély korhű helyreállításában is.

A régiségekhez hozzátartozó piaci élet nyüzsgésében is tevékenyen részt veszünk. Az általunk megvásárolt tárgyakból és festményekből a közgyűjtemények számára is tudtunk delegálni egy-két védett darabot. Életünk egy nagy élménye amikor részt vettünk a Párisi Galéria első aukciójának a lebonyolításában. - A festményrestaurátorommal mindig veszekedtem, hogy miért kell restaurálni a festményeket, a válasz meggyőző volt „Az utó nemzedék számára meg kell menteni azokat a festményeket, amelyek a műtárgy piacon eltűnnének és közgyűjteményben lenne a helyük.” Így 30 éves tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy ismeretet szereztünk szinte ennek a szakmának minden szegmensében, legyen az egy szép csillár vagy egy szép keleti szőnyeg, de egy briliáns kővel ékitett ékszer is.

Ez a járványos időszak tanított meg arra, hogy az internet adta lehetőséget ki lehet vagy ki is kell használni, így ennek a weblapnak a megszületése így öntött formát a kedves leendő ügyfeleink számára.

Kövessen minket Facebook-on is!

MENÜ